Кошик

Пилосос Festool CTL 36 E AC RENOFIX (575842)

Код товару: 16226
Артикул: 575842
Виробник: Festool
Гарантія: міс.
0
Способи оплати
Способи оплати
Онлайн оплата Liqpay | Оплата при отриманні | Оплата по рахунку (ФОП, ТОВ з ПДВ)
Гарантія від виробника
Гарантія від виробника
На всі товари діє гарантія. Підтримкою гарантії займаються сертифіковані сервісні центри.
Відправлення Новою Поштою
Відправлення Новою Поштою
Відправлення товару відбувається Новою Поштою. Термін відправлення товару 1-3 дні з моменту оплати.
Наявність уточнюйте
38500.00 грн.

Опис - Пилосос Festool CTL 36 E AC RENOFIX (575842)

Пилосос Festool CTL 36 E AC RENOFIX (575842) - це один з кращих пиловидаляючим апаратів з системою автоматичного очищення.
Коник пиловидаляючого апарату CTL 36 AC RENOFIX — збір великих об'ємів пилу, як наприклад, при роботі зачисним фрезером або алмазною шліфмашинкою. Автоматична система AUTOCLEAN (AC) регулярно очищує високоефективний фільтруючий елемент, підтримуючи постійно високу інтенсивність всмоктування. CLEANTEC CTL 36 AC має великий резервуар-пилозбірник на 36 л. Апарат дуже маневрений завдяки поворотним роликам, заднім колесам, а стоянкове гальмо запобігає його відкат на будь-якій поверхні під час роботи та при перевезенні. Плоский фільтр аніскільки не зменшує місткість резервуару, оскільки цілком вбудований у всмоктувальну головку. Неймовірно потужна компактна турбіна видає необхідну потужність всмоктування. При швидкості пиловидалення 3900 л/хв в повітрі на робочому місці не залишається ані пилинки. Допуск до роботи з пилом класу L.

Переваги:

  • Автоматична система очищення фільтра AUTOCLEAN і потужна турбіна підтримують незмінно високу інтенсивність всмоктування;

  • Оптимально підходить для використання з електроінструментами завдяки штепсельному роз'єму апарата та пристрою автоматичного вмикання з плавним пуском і затримкою відключення, а також безступінчастому регулятору інтенсивності всмоктування;

  • Можливість індивідуального дооснащення пневматичним модулем або модулем Bluetooth® для дистанційного керування з всмоктуючого шлангу або функцією автозапуску через акумулятор Bluetooth®;

  • Гладкий всмоктуючий шланг і оптимізований док для кріплення систейнерів з бухтою для кабелю та функцією T-LOC для комфортного з'єднання систейнера з пиловидаляючим апаратом;

  • Об'єм резервуару/пилозбірника 36/34 л;

  • З функцією AUTOCLEAN;

  • Має допуск до роботи з пилом класу L;

  • Спеціальний пиловидаляючий апарат для фрезерів RENOFIX та алмазних шліфмашинок.

  • Постійно висока інтенсивність всмоктування, збільшення часу роботи без перерви та велика економія часу завдяки автоматичному очищенню фільтра;

  • Абсолютно чисто завдяки клапану-засувці ComfortClean;

  • Стикується на докові з систейнерами та сортейнерами. Система гнізд для додаткових модулів: пневмоінструментів або інструментів з Bluetooth®.

CTL 36 E AC RENOFIX

Очищення фільтра автоматичне

Ручне очищення

Налаштування очищення фільтру

Функція AUTOCLEAN (AC) виконує автоматичне очищення основного фільтру, підтримуючи таким чином постійну інтенсивність всмоктування. Ваші переваги: економія часу й витрат, збільшення часу роботи без перерви, зменшення обслуговування та збільшення терміну служби.

Очистити навіть сильно забитий фільтр дуже просто: потрібно вручну перекрити вхідний отвір резервуара клапаном-засувкою ComfortClean, щоб у ньому склалося сильне розрідження, під дією якого фільтр миттєво очищується.

Інтервали очищення плавно регулюються поворотним вимикачем: 0 (= функція вимкнена), 2 хв, 1 хв, 30 і 15 с. Чим менше інтервал, тим інтенсивніше очищення. При налаштуванні «AUTO» фільтр автоматично очищується після відключення машинки. При виборі «AC» функція активується відразу.

Механізм турбо-розмотування кабелю

Висока потужність всмоктування

Мішок для утилізації

Завдяки продуманому відкидному механізму кабель виймається в лічені секунди. Надзвичайно потужна, компактна й легка турбіна має підвищену потужність всмоктування та займає зовсім мало місця.

Ідеально підходить для пиловидаляючих апаратів з функцією AUTOCLEAN, наприклад, для видалення крупного сміття та стружки. Утилізація без пилу завдяки наявності замка на мішку для утилізації.

Безпечне транспортування

Велика місткість

Можна розширити

Стоянкове гальмо і великі колеса забезпечують стійкість та перешкоджають перекиданню. Поворотні ролики і задні колеса виготовлені із спеціального матеріалу, - завдяки цьому знижується їх зношення. Завдяки ідеально збалансованому центру ваги, пиловидаляючий апарат легко переносити.

Завдяки плоскому фільтру і рівному внутрішньому контуру резервуара мішок-пилозбірник повністю розгортається. Це забезпечує рівномірне заповнення і майже 100%-е використання об'єму мішка-пилозбірника.

Будь-який пиловидаляючий апарат можна дооснастити додатковими модулями, наприклад, пневмомодулем, розеткою для струму тривалого навантаження, розеткою з автоматичним включенням/виключенням, модулем ЕАА або Bluetooth ®.

 

Для збору пилу класу L

Універсальність

 

Пиловидаляючий апарат має допуск до роботи з пилом класу L і підходить для видалення небезпечного для здоров'я пилу з ГДК шкідливих речовин > 1 мг/м3. На корпусі апарату є велика червона наклейка з вказівкою класу пилу.

Для збору пилу, бруду та рідин. При зборі рідин система LevelStop своєчасно відключає апарат і захищає двигун. Фільтр для вологого прибирання встановлюється в лічені секунди.

 

 



Технічні характеристики:

Споживана потужність 350 – 1 200 Вт
Макс. швидкість пиловидалення 3900,00 л/хв
Макс. розрідження 24000,00 Па
Площа фільтроелементу 6318,00 см²
Довжина мережевого кабелю з гумовою ізоляцією 7,50 м
Макс. об'єм резервуару/пилозбірника 36/34 л
Розміри (Д x Ш x В) 630 x 365 x 596 мм
Потужність під'єднаного інструменту, макс. 2400,00 Вт
Клас пилу L
Маса 15,20 кг

Комплектація:
  • Фільтруючий елемент HF-CT 26/36/48 HP203759;
  • Мішок для утилізації;
  • Всмоктуючий шланг D36 / 32x3,5m-AS / R 204923;
  • Клапан-засувка VS-CT AC / SRM45 PLANEX 497926;
  • Відсік для шланга;
  • Кронштейн для кабелю.

Відгуки про Пилосос Festool CTL 36 E AC RENOFIX (575842)

Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Питання покупців про Пилосос Festool CTL 36 E AC RENOFIX (575842)