Кошик

Клей для дерева Titebond Imperial 5 кг (63127800(5))

Код товару: 13137
Артикул: 63127800(5)
Виробник: Titebond
Гарантія: міс.
0
Способи оплати
Способи оплати
Онлайн оплата Liqpay | Оплата при отриманні | Оплата по рахунку (ФОП, ТОВ з ПДВ)
Гарантія від виробника
Гарантія від виробника
На всі товари діє гарантія. Підтримкою гарантії займаються сертифіковані сервісні центри.
Відправлення Новою Поштою
Відправлення Новою Поштою
Відправлення товару відбувається Новою Поштою. Термін відправлення товару 1-3 дні з моменту оплати.
Наявність уточнюйте
800.00 грн.

Опис - Клей для дерева Titebond Imperial 5 кг (63127800(5))

Titebond Imperial– це високопродуктивний клей на основі емульсії Аліфатичної смоли. У клею відмінна термостійкість та стійкість до дії розчинників. Його краще використовувати для склеювання по краю та пласті. Titebond Imperial був розроблений, щоб витримати високі температури у гарячому штампуванні.

Фізичні властивості

  • Хімічне сімейство: Клей на основі полівінілацетатної (ПВА) емульсії
  • Колір: Відтінок жовтого
  • В'язкість (мПа•с): 2800 - 4000 (3/12/28°C)
  • Сухий залишок (%): 37.5 – 42.0 pH: 3.7 - 5.0
  • Мінімальна температура використання: +2°C
Вказівки з застосування

Вологість: Для склеювання рекомендований рівень вологості 6 – 8%. Високий рівень вологості сильно збільшить час перебування під пресом. Усадка панелі може призвести до появи тріщин, руйнування країв.


Підготовка матеріалу, що склеюється: Підготовка матеріалу для склеювання надзвичайно важлива. На зрізах матеріалу, що розпилюється, не повинно бути слідів від пилки. Крім того, зрізи повинні бути прямими та обрізаними під прямим кутом. Готові частини, що з'єднуються, не повинні мати засічок. Обгорілі поверхні перешкоджають просочення клеєм і повинні бути зачищені. Кожна деталь, що склеюється, повинна мати однакову товщину. Різнотовщинність не має перевищувати 0.12 мм. Зачищення необхідно виконувати наждачним папером. Бажано, щоб підготовка матеріалу та склеювання проходила в один день.

Витрата клею: Зазвичай витрачають 170 - 250 г/м2. Перевірку рівномірності нанесення клею перевіряють за кількістю видавленого клею, коли до панелі прикладено тиск.

Тиск: Тиск залежить від породи деревини та підготовки швів. Безпосередній контакт між поверхнями що склеюються необхідний для досягнення максимальної сили склеювання. Використання датчика тиску допоможе у визначенні точної величини тиску, який накладено на область склеювання. Передбачуване розташування струбцин для деревини різної щільності становить 20 - 38 см між собою та 5 см від краю панелі для рівномірного розподілу тиску вздовж усієї довжини клейової лінії.

Час складання: На час складання впливає багато факторів: витрата клею, вологість матеріалу що склеюється, його пористість, умови довкілля та вибір клею. Час складання від 5 до 10 хвилин приблизна. Бажано побачити краплю клею, видавлену по периметру нижньої панелі у стосі. При 21°С та відносній вологості 50% та приблизної товщини шару вологого клею 0.15 мм:
Відкритий час збирання - 5 хвилин
Загальний час збирання - 15 хвилин

Час накладання тиску: Час накладання тиску залежить від використовуваного клею, форми склеюваної стопки, вологості матеріалу стопки та навколишніх умов. Інтервал часу лежить у межах від 30 хвилин до 2 годин. Короткий час потрібен в ідеальних умовах, коли використовується м'яка деревина низької щільності з вологістю трохи менше ніж 8 – 10% при температурі у цеху 20°С. Більше часу потрібен для порід деревини з високою щільністю, високої вологості та при нижчій температурі в цеху. Рекомендується, щоб оптимальний час визначалося у реальних заводських умовах, враховуючи сезонні зміни.

Відгуки про Клей для дерева Titebond Imperial 5 кг (63127800(5))

Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Питання покупців про Клей для дерева Titebond Imperial 5 кг (63127800(5))